Boekenbeurs 2018

INZAMELEN BOEKENBEURS 2018 GAAT WEER BEGINNEN

De Boekenbeurs 2018 van gaat definitief door!! Dankzij de medewerking van eigenaar De Bunte Vastgoed Zuid B.V. kan onze vereniging ook dit jaar gebruik maken van de voormalige Mercedesgarage "Garage Hommel". Op deze locatie zal op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november de 8ste  Boekenbeurs van Harmonie Waspik plaatsvinden.

Inzameling start vrijdag 6 juli

Vanaf nu t/m eind oktober kunt u iedere vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur bij de garage terecht om uw materiaal in te leveren: Langspeelplaten, singles, DVD's, CD's, legpuzzels en uiteraard boeken.  Videobanden en casettebandjes worden niet aangenomen. Het adres van de locatie is: Julianastraat 36, Waspik

Problemen met inleveren?

Het kan zijn dat u op de genoemde tijd onmogelijk uw materiaal zelf kunt brengen. U kunt dan contact opnemen met het secretariaat:secretariaat@harmoniewaspik.nl of telefonisch: familie Langerwerf 0416-313089 of familie Kools 0416-314026. Er kunnen dan andere afspraken gemaakt worden . Dit geldt ook voor mensen die hun spullen absoluut niet zelf kunnen brengen. Vrijwilligers kunnen ze dan ophalen. De vereniging wil deze service wel zoveel mogelijk beperken; ook om de onkosten te drukken. Kijk eerst in uw omgeving of iemand het materiaal mee kan nemen. Lukt dat echt niet, dan kunt u op de vrijwilligers rekenen.

Hieronder nog wat sfeerbeelden van vorig jaar.

Boeken en platen te kust en te keur grote beurs Waspik 2016Boeken- en platenbeurs Waspik 2017 ook in DVD's grote keuze