Dauwtrappen met Raamsdonk oergezellig

Met Hemelvaart trok de harmonie er op uit voor het traditionele dauwtrappen. Omsluierd door dichte mist trokken de muzikanten over het Halve Zolenpad richting Raamsdonk

Ontmoeting met harmonie St. Bavo

In het centrum van Raamsdonk werd de Waspikse harmonie opgewacht door de zustervereniging St. Bavo. Gezamenlijk en door elkaar heen vervolgden de muzikanten hun weg door dit prachtige dorp.De marsen klonken twee keer zo hard en drie keer zo mooi.

Rondje over de camping

Aan het einde van de tocht kwamen de beide harmonieën aan bij Camping De Bonte Kraai, waar de gasten hun tent of caravan werden uitgetoeterd. Daarna werden de wandelaars door de eigenaren op het inmiddels zonnige terras onthaald op koffie en (worsten)broodjes. En het bleef nog lang gezellig!!

 

Dauwtrappen Waspik en Raamsdonk 2017