Harmonie Waspik en Nassau Harmonie Breda houden een battle-concert

Harmonie Waspik en de Nassau Harmonie Breda houden op 28 oktober een battle-concert, dat zal plaatsvinden in De Drie Linden in Prinsenbeek. De twee top-amateurorkesten gaan in 4 verschillende thema's de muzikale strijd met elkaar aan. De twee orkesten zullen tijdens het gehele concert naast elkaar op het podium zitten en om de beurt een stuk ten gehore brengen. Het begin- en slotstuk worden door beide orkesten samen gespeeld.

Jury

Om het een echte strijd te laten worden is er een jury, die bestaat uit twee bekenden uit de West-Brabantse muziekwereld: Pieter Zwaans en Jos van Genugten.

Presentatie

Het concert zal aan elkaar gepraat worden door presentator Teun Aarden uit Dongen. Die zal met zijn enthousiasme en onuitputtelijke energie het publiek een top avond bezorgen.

Wanneer: 28 oktober; 20.00 uur.

Waar: De Drie Linden, Heisprong 15, Prinsenbeek

Entree: Kaartjes à € 5,00, inclusief pauze-drankje; verkrijgbaar aan de deur.