Dauwtrappen met Hemelvaart in Waspik

Traditie

Het is al een oude traditie en de muzikanten van de Waspikse Harmonie Volksvlijt en Volksvermaak willen er alles aan doen om het geen vergeten traditie te laten worden: Dauwtrappen met Hemelvaart. Want wat is er mooier dan op een prille lentemorgen onder een net ontwaakt zonnetje te wandelen en te musiceren, terwijl het gras nog parelt van de dauw? .

Waar gaat de tocht naar toe? 

Dat wordt door de organisatoren angstvallig geheim gehouden. Ze proberen ieder jaar een nieuwe verrassende route uit te stippelen; soms dwars door het dorp, maar ook weleens door de polder met als voornaamste toehoorders een paar koeien.

Meedoen? 

Als je dit evenement mee wil maken ben je natuurlijk van harte welkom. Wie een instrument bespeelt en graag mee wil musiceren kan het beste even contact opnemen met het secretariaat: secretariaat@harmoniewaspik.nl Voor diegenen, die gewoon mee willen wandelen: De harmonie vertrekt om klokslag 06.00 uur bij den Bolder, Schoolstraat 19 . Sluit je aan; het wordt hartstikke gezellig; de af te leggen afstand is heel goed te doen en er wordt onderweg ook nog aangelegd.