Saudade - een bijzonder najaarsconcert

Op 17 november verzorgt de harmonie in den Bolder een bijzondere avond met als titel: Saudade. Dit Portugese woord beschrijft de mengeling van gevoelens van verlies, gemis, afstand en liefde. In het Nederlands wordt het vaak vertaald met heimwee, melancholie of weemoed. Harmonie Waspik zal het proberen te vertalen in muziek.

Bijzondere solisten

Naast het optreden van het orkest zal er een optreden verzorgd worden door de talentvolle Braziliaanse gitarist Paulinho Paes. Deze componist/arrangeur/gitarist is ook in Nederlandse jazzkringen heel bekend. Zo speelde hij in september nog mee met het "Once upon a time Orchestra" in het Bimhuis in Amsterdam. Hij zal op 17 november solo spelen, maar ook samen met solisten uit het orkest. 

Daarnaast zal André Smits enkele Braziliaanse liedjes ten gehore brengen. André is saxofonist in het orkest, maar zijn mooie zangstem is genoegzaam bekend van de Meezing en Meezing-plus concerten. 

Niet bij muziek alleen

Er is ook aandacht voor de inwendige mens: Zo zal er een wijn- en portproeverij zijn en valt er te genieten van diverse tapa's. Kortom: een avond met melancholie, maar ook veel geluksgevoel

 

Locatie: Den Bolder, Schoolstraat 19, Waspik.

Aanvang: 20.15 uur

Entree: € 7,50. Kaarten verkrijgbaar via den Bolder www.denbolder.nl  of aan de entree.